Milicija zaperečuje pobyttia advokata zachysnykiv movy (VIDEO)

Pro ce skazano v povidomlenni pres-služby Holovnoho upravlinnia Ministerstva vnutrišnich sprav u Kýevi.

Na pidtverdžennia cioho milicija daje u svojemu povidomlenni posylannia na video, zapysane z kamer sposterežennia v zaznačenomu upravlinni. 

“Na vidminu vid tverdžeń pana Veremejenko v miliciji je video z kamer sposterežennia, na jakomu ne tiĺky dobre vydno, jak same cej hromadianyn namahajeťsia potrapyty v rajonne upravlinnia, a zafiksovano, ščo spivrobitnyky miliciji zrobyly vse možlyve, ščob zapobihty travmuvanniu cioho vidviduvača, a ne čynyly u vidnošenni nioho nasyĺstva”, – zaznačajeťsia v povidomlenni.

Razom z cym v povidomlenni pidkresliujeťsia, ščo milicija prýniala zajavu Veremejenka pro zdijsnennia proty nioho nepravomirnych dij, zarejestruvala u vstanovlenomu poriadku i počala doslidču perevirku. Zajavnykovi vydala napravlennia dlia prochodžennia sudovo-medyčnoji ekspertyzy. 

Nahadajemo, advokat Oleha Veremejenko, jaký prýichav do miliciji do zatrymanych aktyvistiv “Koaliciji učasnykiv pomarančevoji revoliuciji”, povidomyv, ščo joho pidzachysnoho žorstoko pobyly v viddilku.. 

30 lypnia KUPR” zajavyla pro zatrymannia čotyrioch  aktyvistiv orhanizaciji bilia vchodu v Mižnarodný vystavkový centr pid čas sproby projty na z’jizd Partiji rehioniv.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty