Rehional zajavyv, ščo ne pryvodyv jevrodeputativ do Tymošenko

Deputat naholosyv, ščo joho vizyt do likarni «Ukrzaliznyci», ne pov’jazaný z politykoju. «Cia likarnia je odnijeju z najkraščych v Ukrajini, v nij likujuťsia i prochodiať obstežennia tysiači liudej. Možu i ja u vidpustci zajniatysia vlasnym zdorov’jam? .. Teper ščo, potribno nadiahaty paryk i nakladni vusa, ščob tudy potrapyty?»,- skazav Feĺdman.

Nahadajemo, zachysnyk Tymošenko Serhij Vlasenko zajavyv, ščo narodný deputat z Partiji rehioniv Oleksandr Feĺdman 30 lypnia  pryviv do palaty eks-prem’jera dvoch  deputatok Jevroparlamentu .  Vlasenko naholosyv, ščo jevrodeputaty  provely pres-konferenciju i načebto pidtverdyly, ščo Tymošenko zajavyla, ščo vid jiji doli ne maje zaležaty dolia asociaciji z JES – ščo ne vidpovidaje dijsnosti.

«JA choču dodaty, ščo cych žinok-jevrodeputatok pryviv narodný deputat z Partiji rehioniv Feĺdman, jaký suprovodžuvav jich u cij pojizdci. Vy rozumijete, ščo prosto tak do Juliji Tymošenko potrapyty nemožlyvo, i zrozumilo čomu same siohodni vidbulasia cia pres-konferencija, ščob vidvesty uvahu hromadśkosti vid ostatočnoho rišennia JESPL, jake treba vykonaty», – pidkreslyv Vlasenko.

Vidpovisty