Medvedčuk podav do sudu na Parubija. Sekretar RNBO hotuje zustričný pozov

“Kum Putina ta joho osobystý druh Viktor Medvedčuk podav na mene v sud za te, ščo ja nazvav joho zločyncem. Chtoś sumnivajeťsia v tomu, ščo Medvedčuk – zločyneć?! Charakterno, ščo Medvedčuk ocinyv svoju “česť ta hidnisť” u 2 (dvi) hryvni”, – povidomyv sekretar RNBO.

“Sudove zasidannia vidbudeťsia 5 serpnia o 15:00 u kabineti №17 na Chreščatyku, 42-A, pid holovuvanniam suddi Bortnyćkoji V. V”, – dodav vin.

“Razom z tym, počynaju zbyraty materialy, ščob podaty pozov do sudu z vymohoju zaboronyty orhanizaciju “Ukrajinśký vybir” jak antyukrajinśku ta zločynnu”, – dodav Parubij.

Jak povidomlialoś, 4 lypnia Parubij vyslovyv dumku, ščo kum Putina Medvedčuk ne može buty učasnykom perehovoriv ščodo vrehuliuvannia sytuaciji na Schodi Ukrajini.

Na dumku sekretaria RNBO, “Medvedčuk sam je zločyncem, jaký protiahom ostannich rokiv maksymaĺno dolučavsia do toho, ščob cia sytuacija bula stvorena, finansuvav ekstremistiv i je odnym z kliučovych orhanizatoriv, pidhotovliuvav zakolot v Ukrajini i davav hrunt dlia toho, ščob rosijśki vijśka vtorhlysia na terytoriju Ukrajiny”.

Vidpovisty