Terorysty za deń 26 raziv obstrilialy syly ATO

Rosijśko-terorystyčni uhrupovannia prodovžujuťsia zbrojni provokaciji proty ukrajinśkych vijśkovych na Schodi Ukrajiny. Osnovna aktyvnisť voroha fiksuvalasia na Donećkomu ta Mariupoĺśkomu napriamkach. Pro ce povidomliaje pres-centr ATO u Facebook.

Zhidno z povidomlenniam, o 12.20 bojovyky iz tanku obstrilialy misto Avdijivku. A o 12.40 po ciomu naselenomu punktu vely vohoń iz 122 milimetrovoji artyleriji. Krim toho, iz 120 milimetrovych minometiv zločynci dviči obstrilialy Opytne. O 14.15 protyvnyk iz ozbrojennia BMP viv vohoń po našych pozycijach v rajoni selyšča Pisky.

Takož, z 14.00 do 14.30 v Stanyci Luhanśkij vidbuloś bojove zitknennia miž patruĺno-mobiĺnoju hrupoju ukrajinśkych desantnykiv ta pidrozdilamy protyvnyka. Pid natyskom bijciv ATO voroh vidstupyv.

“Pislia obidu nezakonni zbrojni formuvannia zoseredyly vohnevý natysk na Mariupoĺśkomu napriamku. O 15.10 z 120-milimetrovych minometiv obstrilialy oporný punkt na okolyci Pionerśkoho. A vže o 15.50 bojovyky rozpočaly minometný obstril Šyrokynoho. Krim toho, po ciomu selyšču bandyty vely vohoń iz 122-milimetrovoji artyleriji. A o 16.15 po niomu byly z tanku. Prodovžujučy provokaciji rosijśko-terorystyčni uhrupovannia o 16.30 rozpočaly bij proty našych syl v Šyrokynomu”, – jdeťsia u povidomlenni.

Zahalom 31 bereznia z opivnoči do 18 hodyny bojovyky 26 raziv porušyly režym prypynennia vohniu.

Vidpovisty