Milicija na Doneččyni zatrymala bandu v maskach

Rozbijnyky výavylysia žyteliamy Konstantynivśkoho rajonu 21 i 30 rokiv. Rozboji zdijsniuvaly v misti Dzeržynśku, majučy z soboju šapočky z prorizamy dlia očej i pistolet «Zoraki».

«Peršym ob’jektom v kryminaĺnij biohrafiji duetu šče na počatku bereznia mala buty staty nevelyka zapravna stancija. Chovajučy oblyččia pid maskamy, naliotčyky rozbyly sklo v jiji kontori, vkynuly tudy paket i, napravyvšy na operatora dulo pistoleta, zažadaly viddaty hroši. Ale praciujuča v tu nič žinka vpala na pidlohu i počala kryčaty, napadnyk vtekly ni z čym», – zaznačyly v miliciji.

Ale, čerez 2 dni vony napaly na storoža pryvatnoho pidprýemstva, ščo specializuvalosia na obrobci metalu. Pid dulom jichnioho pistoleta čolovik viddav neprošenym hostiam blyźko 800 hrn. Čerez tyždeń zlovmysnyky prýichaly pizno vnoči v haražný kooperatyv i, nadiahnuvšy masky, rozbyly sklo avtomobilia, nastavyly pistolet na vodija, jaký perebuvav u saloni, rozrachovujučy, ščo vin vteče. Ale hospodar avto, schopyvšy montuvaĺný kliuč, počav vidbyvatysia. Todi staršý iz zlovmysnykiv zrobyv kiĺka postriliv, i bandyty vtekly.

Z poranenniamy v hrudy i kliučyciu poterpiloho bulo dostavleno do likarni, i zaraz joho žyttiu niščo ne zahrožuje. Ob’jektom nastupnoho napadu znovu stala AZS. Ale žinka-kasyr viddala naliotčykam tiĺky blyźko 300 hrn, jaki u neji buly. Vidpraciuvavšy bezlič versij i operatyvnych kombinacij, spivrobitnyky dzeržynśkoho karnoho rozšuku výšly na slid pidozriuvanych, i nezabarom obydva vony buly zatrymani.

Za miscem pomeškannia u nych vylučeno masky i pistolet «Zoraki». Fihurantam pred’javleno zvynuvačennia v zdijsnenni 4 rozbijnych napadiv z pronyknenniam v prymiščennia (č. 3 st.187 KK Ukrajiny), jim zahrožuje do 12 rokiv pozbavlennia voli.

Jak povidomlialosia raniše, v ukrajinciv na rukach 2 mln odynyć lehaĺnoji zbroji i šče blyźko 3 mln – nelehaĺnoji.

Vidpovisty