V MZS dumajuť, ščo namir Merkeĺ bojkotuvaty Jevro-2012

“Chotilosia b viryty, ščo mova jde prosto pro hazetnu kačkui. Jak i v sytuaciji z prezydentom FRN, jaký iz samoho počatku ne planuvav prýiždžaty na samit krajin Centraĺnoji Jevropy, a ne skasuvav vizyt z polityčnych motyviv, jak povidomyly na mynulomu tyžni dejaki ZMI”, – skazav Vološyn.

“Ne chotilosia b dumaty, ščo deržavni dijači Nimeččyny zdatni reanimuvaty metody časiv “cholodnoji vijny” i sprobuvaty zrobyty sport zaručnykom polityky”, – pidkreslyv vin. Takož čynovnyk nahadav, ščo šče kiĺka rokiv tomu, koly vyslovliuvalysia serjozni sumnivy v zdatnosti Ukrajiny vstyhnuty pidhotuvatysia do provedennia Jevro-2012, v ZMI aktyvno obhovoriuvalosia, ščo same Nimeččyna chotila b pretenduvaty na čempionat, jakby UJEFA prýniala rišennia ne provodyty joho v Ukrajini.

“Zvertaje na sebe uvahu toj fakt, ščo jaki b rozbižnosti ne vynykaly u nimećkych politykiv z uriadamy inšych krajin v našomu rehioni, nichto z nych naviť natiakom ne proponuje bojkotuvaty velyki sportyvni zachody, zaplanovani v cych deržavach na najblyžči roky”, – skazav Vološyn.

Nahadajemo, raniše nimećki ZMI povidomlialy, ščo Kancler Nimeččyny Angela Merkeĺ rozmirkovuje nad “polityčnym bojkotom” Jevro-2012 v Ukrajini, jakščo do počatku čempionatu ne bude zviĺneno Tymošenko.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty