Janukovyč zapevniaje, ščo žodnych zahroz dlia inozemnych vbolivaĺnykiv nemaje

“U mene nemaje nijakych sumniviv u tomu, ščo služba bezpeky, jaka bude stežyty za provedenniam vsich futboĺnych matčiv po vsij Ukrajini, systema, jaka stvorena, u buď-jaký čas hotova bude vidreahuvaty svoječasno, ce – perše”, – zaznačyv vin.

“Druhe. V Ukrajini, tak jak i v buď-jakij inšij krajini, bezumovno, je liudy, jaki zdatni na radykaĺni diji. Ale, jakščo porivniaty Ukrajinu z inšymy krajinamy, u nas jakraz kiĺkisť takych liudej, mabuť, najmenša”, – utočnyv prezydent.

Pry ciomu Janukovyč dodav, ščo “futboĺni chulihany vidomi”.

“JE siohodni taký oblik liudej, jaki v rizni časy na riznych futboĺnych matčach vely sebe ahresyvno, ce – odynyci liudej. Vony – vidomi, i, bezumovno, z nymy bude provedena robota vidpovidna, a jakščo my pobačymo, ščo vid nych vychodytyme jakaś nebezpeka, vony ne buduť na cej čas dopuščeni do stadioniv”, – dodav vin.

“Tomu nijakych sumniviv z točky zoru bezpeky provedennia futboĺnych matčiv, jak ščodo vbolivaĺnykiv, tak i ščodo futbolistiv v Ukrajini nemaje. Siohodni my ne bačymo nijakych zahroz”, – zapevnyv prezydent.

“Za velykym rachunkom, my očikujemo, ščo bude sviato jevropejśkoho futbolu, v jakomu viźmuť učasť hromadiany Ukrajiny, futboĺni vbolivaĺnyky. I atmosfera, jaka bude v ci dni v Ukrajini, vona bude sviatkovoju. My dlia cioho bahato čoho zrobyly. I je velyke bažannia cioho dosiahty”, – zaznačyv Janukovyč.

“A vzahali mentalitet ukrajinśkoho narodu – hostynný, dobrozyčlyvý. I ja vvažaju, ščo ce bude pozytyvno vplyvaty na nastroji pid čas provedennia Jevro-2012”, – dodav prezydent.

Nahadajemo, 28 travnia u teleprohrami na telekanali VVS kolyšnij hraveć zbirnoji Anhliji Sol Kempbell skazav, ščo provedennia Čempionatu Jevropy v Ukrajini i Poĺšči je pomylkoju čerez pošyreni v cych krajinach rasyzm i vypadky futboĺnoho nasyĺstva.

Ukrajinśke MZS vidkynulo obvynuvačennia v rasyzmi i zajavylo, ščo BBC maje vybačytysia za siužet pro rasyzm pered ukrajinciamy. 

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty