Prezydent Poĺšči ne skasovuje prýizd na Jevro-2012 čerez Lukašenka

Za jiji slovamy, Komorovśký vvažaje za neobchidne učasť holiv oboch deržav-spivorhanizatoriv turniru, Ukrajiny ta Poĺšči, i v uročystomu vidkrytti, i v zakrytti čempionatu.

«Važko očikuvaty, ščo hospodar, – a Poĺšča je spivorhanizatorom turniru – ne bude vitaty j proščatysia z hostiamy», – skazala rečnycia prezydenta.

Vona dodala, ščo ne maje informaciji pro te, čy bude Komorovśký prysutnim v odnij loži z Lukašenkom. «Rozsadžuvaty hostej – ce sprava UJEFA», – skazala vona.

Jak vidomo, ukrajinśki pravozachysni orhanizaciji zvernulysia do lideriv deržav, dyplomativ i kerivnykiv mižnarodnych orhanizacij iz zaklykom ne dyvytysia final Jevro-2012 na odnomu stadioni z prezydentom Bilorusi Aliaksandrom Lukašenkom. 

Brytanśke vydannia The Independent  pysalo, ščo prysutnisť prezydenta Bilorusi Aliaksandr Lukašenka v VIP-loži na finaĺnomu matči Jevro-2012 u Kýevi može zavdaty nezručnosti prezydentu Ukrajiny Viktoru Janukovyču.

Jak vidomo, 1 lypnia na NSK «Olimpijśký» v Kýevi u finaĺnomu matči  Jevro-2012 zustrinuťsia zbirni Italiji ta Ispaniji.

Raniše prezydenty Poĺšči, Hruziji  ta Bilorusi zajavyly, ščo prýiduť na final Jevro-2012. Za danymy ispanśkoji hazety El Mundo, na final Jevro-2012 do Kýeva može prýichaty prem’jer-ministr Ispaniji Mariano Rachoj.

Čytajte takož: Ukrajinśký uriad prohraje dvi PR-bytvy

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 5]

Vidpovisty