Potiah Hyundai znovu ne doviz pasažyriv z Donećka do Kýeva

Za slovamy pasažyra, potiah zupynyvsia nepodalik vid Poltavy u vivtorok blyźko 11:00.

Protiahom 40-50 chvylyn pojizd stojav na zaliznyčnych kolijach z nepraciujučymy kondycioneramy j tualetamy. Dejakym pasažyram stalo pohano čerez speku j zaduchu.

Pislia cioho pracivnyky ekspresa oholosyly, ščo cej potiah prodovžyty ruch ne zmože i pasažyriv peresadiať v inšý pojizd.

Za neoficijnoju informacijeju, zlamavsia bortový komp’juter lokomotyva.

Prybuttia inšoho potiaha i peresadka pasažyriv tryvaly blyźko hodyny. “Pryblyzno o 13:00 my prodovžyly pojizdku vže inšym pojizdom”, – povidomyv pasažyr.

Takym čynom, pasažyry pojizda №152 prybuduť u Kýiv orijentovno o 16-17 hodyni, todi jak za rozkladom maly prybuty o 13:10.

Nahadajemo, 12 lypnia  pojizd Hyundai spolučenniam “Donećk-Kýiv” polamavsia pid Poltavoju, i prybuv do stolyci o 4:50 ranku 13 lypnia, choča povynen buv prýichaty o 23:35.

Častynu pasažyriv čerez dejaký čas peresadyly na inšý potiah, jaký priamuvav do Kýeva. Liudy, u jakych buly kvytky na rankovi ta nični litaky z aeroportiv Kýeva, buly zmušeni dobyratysia do stolyci na maršrutkach.

Mižrehionaĺni elektropojizdy “Ukrajinśký ekspres” vyrobnyctva Hyundai Rotem počaly kursuvaty z 27 travnia za maršrutom “Kýiv – Charkiv” i “Kýiv – Ĺviv”, a z 7 červnia – “Kýiv – Donećk”.

Z toho času neodnorazovo vidbuvalysia zatrymky pojizdiv na kiĺka hodyn čerez polomky, krim toho, 2 lypnia pojizd iz techničnych pryčyn ne zmih výichaty z Charkova v Kýiv i buv zaminený inšym pojizdom “Ukrzaliznyci”.

Vice-prem’jer – ministr infrastruktury Borys Kolesnikov vvažaje, ščo ZMI rozhornuly proplačenu informacijnu vijnu proty vprovadžennia švydkisnoho zaliznyčnoho ruchu.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty