Lucenko zadovolený pobutovymy umovamy v koloniji

Povidomliajeťsia, ščo družyna Jurija Lucenko Iryna prýichala vvečeri do koloniji, ale ne zmohla zustritysia z čolovikom, oskiĺky hodyny pobačeń obmeženi do 17.00.

Vona zmohla pohovoryty z čolovikom telefonom, i vin rozpoviv, ščo joho vyvezly iz SIZO o 6.00. Do 10.00 joho vže dopravyly do koloniji, poselyly v kameru, de z nym perebuvajuť šče p’jatero uv’jaznenych – kolyšnich spivrobitnykiv orhaniv vnutrišnich sprav.

U pres-službi zaznačyly, ščo Lucenko vidbuvaje pokarannia v okremij budivli, ohorodženij parkanom. “Ce tak zvana tiurma u tiurmi, i švydše za vse, joho tudy poselyly z metoju bezpeky”, – dodaly v “Narodnij samooboroni”.

“Te, ščo rozpoviv Jurij Vitalijovyč telefonom, za opysom vidpovidaje tym fotohrafijam, jaki buly opryliudneni v ZMI naperedodni. Tam je kuchnia, plyta, mikrochvyliovka, praĺna mašyna, cholodyĺnyk, vsi neobchidni dlia žyttia umovy”, – zaznačyly v pres-službi.

Lucenko povidomyla, ščo nastrij jiji čolovika normaĺný, vin ne skaržyťsia. “Zabrav knyhy, jaki buly u nioho v SIZO”, – skazala vona. Tobto, za jiji slovamy, eks-hlava normaĺno sprýniav i same etapuvannia do koloniji, i umovy utrymannia.

Za informacijeju “5-kanalu”, eks-ministr v koloniji zmože periodyčno dzvonyty z telefonu-avtomata komu zavhodno v Ukrajini.

Jak vidomo, 17 serpnia Pečerśký rajonný sud Kýeva vyznav Jurija Lucenka vynnym u nedbalosti pry prodovženni operatyvno-rozšukovych zachodiv stosovno vodija kolyšnioho zastupnyka hlavy SBU Volodymyra Saciuka Valentyna Davydenka ta zasudyv do dvoch rokiv obmežennia voli.

Krim toho, 27 liutoho 2012 roku Pečerśký rajsud Kýeva vyznav Lucenka vynnym u skojenni nyzky posadovych zločyniv i zasudyv joho do čotyrioch rokiv pozbavlennia voli. Zahalom Lucenko maje vidbuty u v’jaznyci 4 roky.

Eks-ministra zatrymaly 26 hrudnia 2010 roku, vidtodi vin perebuvaje v Kýivśkomu SIZO.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty