Na baťkivšyni Janukovyča «rehionaly» oholosyly perepys naselennia dlia zboru danych vyborciv

«Zokrema ahitatory «rehionaliv» pid čas spilkuvannia z liuďmy zapysujuť u zošyty, chto zbyrajeťsia jty na vybory, a chto ni. Takož vony vidmičajuť, de prožyvajuť chvori ta litni liudy, a de kvartyry i zovsim je porožnimy», – pojasnyv Slavhorodśký.

Aby vtertyś u doviru liudej, predstavliajuťsia pracivnykamy viddilu rejestru vyborciv.

“Ostannij dzvinok odnoho iz prychyĺnykiv vzahali šokuvav. Výavliajeťsia v Jenakijevomu startuvav «perepys naselennia». Same taku lehendu pošyriujuť sered meškanciv dejaki aktyvni ahitatory”. zaznačyv Slavhorodśký.

Za joho slovamy, taký perepys «pryzvede do toho, ščo v deń vyboriv «svoji liudy» v diĺnyčnych komisijach vže buduť znaty, chto i za jakymy adresamy napevno ne prýde holosuvaty, i vkynuť biuleteni za nych».

«Systema faĺsyfikacij – stara i efektyvna. Z inšoho boku taka aktyvnisť ahitatoriv Partiji rehioniv svidčyť pro te, ščo naviť u svojemu bazovomu rehioni – na baťkivščyni svoho počesnoho holovy Jancukovyča –«rehionaly» ne je vpevnenymy v svojij peremozi na parlamentśkych vyborach», – pidkreslyv Slavhorodśký.

“Naše zavdannia – zavadyty jim faĺsyfikuvaty rezuĺtaty volevýavlennia hromadian. Tomu zvertajuś do vsich ukrajinciv iz zaklykom ne nadavaty storonnim liudiam pryvatnoji informaciji pro sebe i členiv svojeji rodyny. A krašče – vzahali hnaty v šýu takych ahitatoriv,” – naholosyv svobodiveć.

Jak povidomlialoś, stanom na 28 veresnia MVS zarejestruvalo 1330 zverneń ščodo porušeń vyborčoho zakonodavstva.

Nahadajemo, 11 veresnia mižnarodni sposterihači zajavyly pro masove vykorystannia adminresursu na vyborach v Ukrajini.

Člen CVK vid PR Mychajlo Ochendovśký vvažaje, ščo ne isnuje pidstav hovoryty pro možlyvi faĺsyfikaciji rezuĺtativ vyboriv nemaje.

Čytajte takož: Nevažlyvo, jak holosujuť: vlada hotuje stalinśku modeĺ vyboriv

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 5]

Vidpovisty