Milicija ne znaje pro sliozohinný haz v okružkomi Pylypyšyna-Levčenka (VIDEO)

“Informacija pro haz ne vidpovidaje dijsnosti. Krim toho, nijakych “bratkiv” tam nemaje. Vse spokijno”, – povidomyly v miliciji.

V toj že čas, milicija zafiksuvala fakt zastosuvannia sliozohinnoho hazu proty žurnalistiv poriad OVK №215, de  peremih svobodiveć Andrij Illienko. Incydent stavsia, koly dvoje čolovikiv namahalysia diznatysia, ščo za osoby znachodiaťsia v avtobusi bilia budivli.  “Z avtobusa v nych bryznuly ridynoju z balončyka. Odyn z žurnalistiv v daný čas pyše zajavu v miliciju”, – zaznačyly pravoochoronci.

Jak povidomliav Tyždeń.ua, do holovnoho vchodu OVK №223  pidijšlo blyźko 20 osib. Predstavnyk VO “Svobody” Oleh Mochnyk nazvav jich  “žurnalistamy sportyvnoji statury zi zlamanymy nosamy”, sami svobodivci nazvaly jich “bratkamy Pylypyšyna”.

Vony počaly zbyratyś u korydori, a potim zdijsnyly napad na archiv, de zberihajuťsia biuleteni. Pislia cioho v prymiščenni vidbulaś “korotka, zapekla” bijka. Pislia čoho “žurnalisty” vidstupyly do zaly zasidań.  Vže v kimnati,  “chtoś z duru zastosuvav balon”. Vnaslidok čoho odnu liudynu z opikom oblyččia vidvezly na “švydkij”. “Milicija vyhnala jich (novoprybulych – red.) v šýu, ale zatrymuvaty ne stala”, – rozpoviv Mochnyk.

Čytajte takož: Vybory v Kýevi: opozycija tisnyť provladnych samovysuvanciv
 

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 5]

Vidpovisty