V UDARi vpevneni, ščo rehional Meĺnyk ne peremože na skandaĺnomu okruzi Kýivščyny

«My zabezpečyly tam maksymaĺný kontroĺ pid čas holosuvannia i maksymaĺný kontroĺ za pidrachunkom holosiv. Jak naslidok – siohodni demokratyčni syly dosiahly spiĺnoji mety: Petro Meĺnyk uže ne pretenduje na peremohu v ciomu okruzi. V daný čas je dva kandydaty – vid HO «Baťkivščyna» i vid UDARu, jaki majuť vysoki šansy. Tomu zaraz jde normaĺný pidrachunok holosiv. Šče raz pidkresliuju: Meĺnyk ne maje šansiv peremohty v ciomu okruzi», – pidkreslyv Kurinný.

Vin takož povidomyv, ščo v daný čas jde boroťba za holosy v CVK. «Naš predstavnyk u Centrvyborčkomi bude uvažno stežyty za kožnym protokolom, zviriaty kožnu cyfru, jaka vvodyťsia v systemu CVK z danymy protokoliv z mokrymy pečatkamy», – zajavyv vin.

«My vže majemo vypadky, koly z odnoho okruhu nadchodiať kiĺka riznych protokoliv z mokrymy pečatkamy. A v Donećkij oblasti vyborčý proces buv nastiĺky brudný, ščo vstanovyty reaĺný rezuĺtat volevýavlennia praktyčno nemožlyvo», – zajavyv Kurinný, dodavšy, ščo partija UDAR zvernulasia do prokuratury Donećkoji oblasti i zvertajeťsia do pravoochoronnych orhaniv z usich vypadkach faĺsyfikacij.

«My budemo zachyščaty kožen holos, viddaný za našu partiju i jiji kandydativ», – pidkreslyv Kurinný.

Takož zastupnyk holovy vyborčoho štabu UDARu rozpoviv pro sproby skorehuvaty rezuĺtaty vyboriv na tych diĺnyciach, de vže zaveršyvsia pidrachunok holosiv.

Zokrema, taka sproba bula na Chersonščyni, de v mažorytarnomu okruzi peremih kandydat vid UDARu Andrij Putilov. Schoža sytuacija stalasia v Mykolajivśkij oblasti, de spočatku ostatočný pidrachunok holosiv pokazav, ščo peremih kandydat vid «Baťkivščyny», a potim rezuĺtaty raptovo pominialysia.

Nahadajemo, raniše odyn z lideriv «Batkivščyny» Oleksandr Turčynov zvynuvatyv kandydata Klyčka v okruzi №95 u spivpraci z vladoju. «JA poprosyv, ščob členy OVK vid UDARu ne spivpraciuvaly z vladoju, i Vitalij meni osobysto poobiciav, ščo cioho ne bude. Na žaĺ, siohodni ja maju informaciju, ščo pan Jurakov (kandydat vid UDARu) za pidtrymky miscevoji vlady podav blyźko 70 skarh, i vidpovidno zaraz na bazi cych skarh faĺšujeťsia rezuĺtat», – zajavyv Turčynov.

Čytajte takož: Opozycija prodovžuje boroťbu za 8 okruhiv Kýeva ta oblasti

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty