Vilkul poperedyv, ščo Odeščynu može pidtopyty

“V Odesi vnaslidok motlochu i zastarilosti system kanalizaciji možlyve pidtoplennia zlyvnymy vodamy okremych vulyć mista, i tam osoblyvo neobchidno postijne čerhuvannia bryhad i postijne perebuvannia nasosiv”, – zaznačyv Vilkul.

Takož vin povidomyv, ščo v Odeśkij oblasti vysokoju zalyšajeťsia jmovirnisť pidtoplennia pivdennych terytorij i v tomu čysli 33 naselenych punktiv u riadi rajoniv, de prožyvajuť ponad 42 tysiači osib. “Systema protypavodkovoho zachystu na ukrajinśkij dilianci Dunaju ne zabezpečuje nadijný zachyst naselenych punktiv i častyna zachysnych damb i šliuziv Odeśkoji oblasti vymahajuť remontu”, – zaznačyv Vilkul.

Krim toho vin povidomyv, ščo v Žytomyrśkij oblasti v chodi perevirok vstanovleno, ščo osnovni uskladnennia (prochodžennia poveni) možuť buty vyklykani probkamy v rezuĺtati nanosiv smittia, povalenych derev v ruslach ričok.  “Ce može vyklykaty neobgruntovane pidniattia rivnia vody, problemy z mostamy, dambamy i dorožnim pokryttiam”, – pidkreslyv vice-prem’jer.

Vin dodav, ščo krim cioho v Zakarpatśkij oblasti rezuĺtaty obstežennia hidrotechničnych sporud, myllyoratyvnыch, kanalizacijnych i drenažnych system dajuť pidstavy stverdžuvaty, ščo biĺše 20% cych ob’jektiv znachodiaťsia v nezadoviĺnomu stani.

Vidpovisty