Baloha vvažaje stežennia za opozycioneramy pečernym dykunstvom vlady

“Ne znaju, ce čýaś samodijaĺnisť abo robota za vkazivkoju z kýivśkych kabinetiv, ale incydent v Černivciach – ce pečerne dykunstvo”, – napysav Baloha, komentujučy informaciju pro stežennia za holovoju frakciji “Baťkivščyna” Arsenijem Jaceniukom v Černivciach v subotu, 30 bereznia.

“I vže ne važlyvo, jak ce buduť komentuvaty sylovyky. Fakt zalyšajeťsia faktom – v Ukrajini hrubo i zuchvalo stežať za politykamy. I jak ne kruty, v ciomu provyna same specslužb: i v razi, jakščo stežať jich liudy, i v razi, jakščo ce dozvoliajeťsia robyty komuś, chto ne maje vidnošennia do pravoochoronnoji systemy “, – zaznačyv polityk.

Na joho dumku, v Ukrajini daný incydent bude “zamovčaty”, a “cyvilizovanomu sviti zasudžený”. “I jak pislia cioho predstavnykiv ukrajinśkoji vlady buduť prýmaty v Jevropi, ja, napryklad, ne ujavliaju”, – reziumuvav Baloha.

Jak povidomlialoś, milicija rozpočala proty opozycioneriv kryminaĺne provadžennia, jake vvedene v jedyný rejestr dosudovych rozsliduvań za st.343 č.1 KK Ukrajiny (vtručannia v dijaĺnisť pracivnyka pravoochoronnoho orhanu).

Nahadajemo, 30 bereznia u Černivciach holova frakciji “Baťkivščyna” Arsenij Jaceniuk vykryv avtomobiĺ, iz jakoho za nym velosia nezakonne zovnišnie sposterežennia protiahom perebuvannia v Černivciach, de vidbulasia akcija «Vstavaj, Ukrajino!». 

U viddili zv’jazkiv z hromadśkistiu holovnoho upravlinnia MVS v Černivećkij oblasti včora zajavlialy, ščo “vzahali vperše čujuť pro taký vypadok”.

Včora v Černivciach projšov marš v ramkach zahaĺnonacionaĺnoji akciji «Vstavaj, Ukrajino!» za učasti Arsenija Jaceniuka ta Oleha Tiahnyboka.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty