Rybak hotový cilodobovo vesty perehovory, ščob ne posvarytysia z bratnim narodom Rosijeju

“Dohovir pro asociaciju (z JES) my pidpyšemo, ale nam treba zrobyty vse, ščob iz susidom, z bratnim narodom žyty družno, ščob naš rynok zberehty”, – zaznačyv vin.

“My ne majemo pravo dopuskaty, ščob iz susidom svojim, z bratnim narodom my mohly posvarytysia. Tomu cilodobovo budemo sydity i vesty perehovory”, – skazav Rybak.

Vin pidkreslyv, ščo Ukrajina “najbiĺša krajina v Jevropi, i nam treba zrobyty vse, ščob my i jevropejśki standarty vprovadžuvaly v žyttia, i z Rosijeju potribno zberehty rynok. Bo jakščo z Rosijeju je nastrij rozsvarytysia, to zavtra u nas robočych misć ne bude“.

Rybak takož zavyv, ščo dlia kerivnyctva Ukrajiny najvažlyvišym je sociaĺne pytannia.

“Včora my biĺše trioch hodyn sydily vdvoch z prezydentom i rozhliadaly biudžet na 2014 rik. I pytannia nomer odyn dlia krajiny i dlia prezydenta – sociaĺni pytannia. A sociaĺni pytannia  –  ce pidvyščennia pensij, pidvyščennia zarobitnoji platy. Važlyvišoho pytannia nemaje, oś taki realiji”,  – skazav hlava VR.

Razom z tym Rybak u nediliu uziav učasť u uročystij linijci u stinach ridnoji školy №55 Donećka i podaruvav jij komp’juterný klas.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty