Kvasnievśký zapevnyv prychyĺnykiv Tymošenko, ščo z neju "vse bude dobre"

Avtomobiĺ z Koksom ta Kvasnievśkym zalyšyv terytoriju likarni v suprovodi mašyny DAI o 17-j hodyni, jak zazvyčaj, ne zupyniajučyś bilia žurnalistiv, jaki čekaly pered vchodom do likarni.

Prychyĺnyky Tymošenko  provely mašynu, skandujučy “Juli – voliu!”

Na terytoriji likarni sposterihači Jevroparlamentu provely trochy biĺše hodyny.

Razom z tym prychyĺnyky eks-prem’jera, jaki čerhuvaly v choli likarni, zapytaly Kvasnievśkoho, ščo bude z  Tymošenko, na ščo vin vidpoviv: “Vse bude dobre, my nad cym praciujemo”.

Jak povidomliaje ahencija “Interfaks-Ukrajina” z posylanniam na vlasni džerela, sposterihači planujuť povernutysia v Ukrajinu nastupnoho tyžnia, jmovirno 7-8 lystopada.

Jak vidomo, sposterihači vid Jevroparlamentu pryletily do Kýeva 29 žovtnia. U Kýevi vony zustričalysia z prem’jer-ministrom Mykoloju Azarovym ta sekretarem RNBO Andrijem Kliujevym.

Jak pysala hazeta “Kommersant-Ukrayna”, Kvasnievśký ta Koks takož zustrilysia z narodnymy deputatamy vid Partiji rehioniv, jaki prosyly perekonaty opozyciju, ščo pytannia Tymošenko – “problema ne tiĺky vlady” i peredaly jim teksty zakonoproektiv, pov’jazanych z vyrišenniam  pytannia likuvannia zasudženych za kordonom.

Ce vže druhý vizyt  Kvaśnievśkoho i  Koks v Ukrajinu pislia rišennia pro prodovžennia jich misiji na misiać – do 12 lystopada.

Ostannij vizyt vidbuvsia 21-22 žovtnia.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty