Arbuzov vvažaje, ščo liudiam ne potribno chodyty na Majdany, a čekaty spravedlyvosti vid vlady (VIDEO)

Arbuzov  zapevnyv, ščo vynnych u pobytti aktyvistiv Jevromajdanu bude pokarano.  

«Bude provedeno rozsliduvannia z zalučenniam foto- videomaterialiv. Jak vse naspravdi bulo. I jakščo buduť provyny – liudy buduť pokarani», – skazav vin.

Vodnočas uriadoveć zaklykav ne nahnitaty sytuaciji v krajini, a rozibratyś z pryčynamy ta naslidkamy vidmovy vid uhody pro asociaciju Ukrajiny z JES.

«Ščo stosujeťsia zaklykiv do strajku na Majdan. JA vvažaju, potribno rozibratyś… jak projšov Viĺniuśký samit…Potribno vsim zaspokojityś, počekaty, rozibratyś, i potim bude zrozumilo, ščo staloś. Ničoho ne staloś takoho, ščo ne možna povernuty, i ne možna rozibratyś v čomu», –  skazav Arbuzov.

«JA ne vvažaju, ščo siohodni potribno pidnimaty narod i šukaty pravdu na Majdani», – dodav vice-prem’jer-ministr.

Nahadajemo, prem’jer -ministr Ukrajiny Mykola Azarov zvernuvsia do ukrajinciv ne piddavatysia na provokaciji i ne viryty čutkam. 

“Zaraz jasno odne: chto zovsim ne zacikavlený u takomu scenariji, jaký rozhornuvsia, tak ce vlada. Navpaky, naše zavdannia – zberehty spokij i stabiĺnisť v krajin.JA ne raz hovoryv, i povtoriu: Liudy, jaki zakonno i myrno vyslovliujuť svij protest – ce naši spivhromadiany, prava jakych my zobov’jazani zachyščaty. Ci liudy vyslovliujuť pidtrymku jevropejśkoji intehraciji, tobto, tijeji polityky, jaku provodyly i provodytymuť prezydent i uriad. My cinujemo jich dumku, jich pozyciju i vedemo z nymy dialoh, jak i z inšymy členamy našoho suspiĺstva”, – napysav  Azarov u Facebook.

Raniše joho rečný zajavyv, ščo Mykola Azarov vkraj oburený rozhonom Jevromajdanu v nič na subotu.

30 lystopada pislia 4-ji hodyny ranku bijci specpidrozdilu «Berkut» rozihnaly Jevromajdan u Kýevi.

Pislia rozhonu Jevromajdanu ponad 30 aktyvistiv zatrymaly, kiĺka desiatkiv poraneno, p’jatero z nych hospitalizuvaly z viddilku miliciji. Sered postraždalych dvoje hromadian Poĺšči.

U stolyčnij miliciji zajavyly, ščo aktyvistiv vidtisnyly z Majdanu Nezaležnosti čerez konflikty z komunaĺnykamy.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty