Rehional: U mene družyna z "5 kanalom" vže rozmovliaje, jak u "Našij Raši"

Zokrema, Solomacha poprosyv Hončarova skazaty deputatam Verchovnoji Rady «chaj vidpovidajuť za bazar, jak my hovorymo, nechaj vidpovidajuť za svoji slova».

«Nahnitannia sytuaciji žodnym čynom ne vidpovidaje obrazu narodnoho deputata. U nas je hariači holovy i z odnoho, i z inšoho boku, a u nas zaraz problema na zavodi, jak vidpravyty ditej robitnykiv v zdravnyciu na Zachidnij Ukrajini. Prosto zaklykaju liudej družyty z holovoju», – pidkreslyv Solomacha .

«Cia dyskusija vže jde i my pro ce tam hovorymo. Osoblyvo cej 5-j kanal. Kažu vam vže vidkrytym tekstom: u mene družyna z  5 – m kanalom vže rozmovliaje, jak v Našij Raši. U mene vže družyna počala rozmovliaty z televizorom i namahajeťsia jim dodzvonytysia na ci 625 cyfr i počynaje jim rozpovidaty: «Dajte ob’jektyvnu informaciju, ne nahnitaty obstanovku v suspiĺstvi , jake i tak napružene», – zajavyv u vidpoviď Hončarov.

Na joho dumku , «Jevropa obrazylasia, ščo my ne pidpysaly cej dokument. Absoliutno pravyĺno, nechaj poplače i podyvyťsia, ščo u nas vidbuvajeťsia. Projde čas i my z vamy v našij vlasnij krajini navčymosia žyty i praciuvaty po-jevropejśky».

Vidpovisty