Turčynov zviĺnyv posliv u nyzci krajin

Tak, ukazom №353 z posady Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Respublici Kenija, a takož z posad Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Ob’jednanij Respublici Tanzanija, Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Respublici Pivdenný Sudan, Postijnoho predstavnyka Ukrajiny pry Prohrami Orhanizaciji Ob’jednanych Nacij z navkolyšnioho seredovyšča (JUNEP) ta Postijnoho predstavnyka Ukrajiny pry Prohrami Orhanizaciji Ob’jednanych Nacij z naselenych punktiv (Chabitat) za sumisnyctvom zviĺneno Volodymyra Butiahu.

Ukazom №354 z posady Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Korolivstvi Tajiland, a takož z posad Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Laośkij Narodno-Demokratyčnij Respublici ta Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Sojuzi M’janma za sumisnyctvom zviĺneno Markijana Čučuka.

Ukazom №355 z posady Postijnoho povnovažnoho predstavnyka Ukrajiny pry koordynacijnych instytutach Spivdružnosti Nezaležnych Deržav zviĺneno Ivana Bunečka.

Ukazom №356 z posady Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Čornohoriji zviĺneno Oksanu Sliusarenko.

Ukazom №357 z posady Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Livanśkij Respublici zviĺneno Volodymyra Kovalia.

Ta ukazom №358 z posady Nadzvyčajnoho i Povnovažnoho Posla Ukrajiny v Uhorśkij Respublici, a takož z posady Predstavnyka Ukrajiny v Dunajśkij Komisiji za sumisnyctvom zviĺneno Jurija Mušku.

Vodnočas, ukaziv pro pryznačennia novych dyplomativ na dani posady poky ne opryliudneno.

Nahadajemo, raniše Turčynov zviĺnyv posliv Ukrajiny v Daniji, Šveciji, Anholi, PAR, Poĺšči ta Jehypti. 

Krim toho, 17 bereznia Ukrajina vidklykala svoho posla z Rosiji čerez sytuaciju v Krymu.

Vidpovisty