Lider separatystiv Donećka vtik do Moskvy i zajavliaje pro zradnykiv sered svojich "odnodumciv"

Vin zajavyv, ščo milicija oblasti demoralizovana i častkovo rozijšlasia po domivkach. Za joho slovamy, opolčenci zvertalysia do milicioneriv, ščob ti povernulysia na robotu i zabezpečuvaly poriadok na vulyciach. 

Pry ciomu vin povidomyv, ščo vyletiv do Moskvy z Donećka «vidnosno blahopolučno», ale ne hotový hovoryty, koly poverneťsia, ščob u nioho ne vynyklo problem pry povernenni. Pušylin zajavyv, ščo prožyvaje v Donećku, u zachoplenij budivli OHA, i duže davno ne buv vdoma.

Pry ciomu vin povidomyv, ščo u lavach DNR bahato provokatoriv i zradnykiv, tomu vin ne hotový hovoryty pro podaĺši plany, speršu treba provesty referendum. Pušylin povidomyv, ščo Rosija nadaje v peršu čerhu informacijnu i konsuĺtacijnu dopomohu.
 
Jak vidomo, pislia aneksiji Krymu u kvitni prorosijśki ozbrojeni bojovyky zachopyly adminbudivli u nyzci mist Donećkoji oblasti. Vony vykradajuť, katujuť i vbyvajuť liudej, beruť zaručnykiv.

6 kvitnia v Donećku prorosijśki mitynhuvaĺnyky šturmom zachopyly budivliu oblderžadministraciji, vymahajučy nehajnoho sklykannia pozačerhovoji sesiji oblrady i uchvalennia deputatamy rišennia pro provedennia v rehioni referendumu pro prýednannia do Rosiji. 7 kvitnia separatysty, jaki zachopyly budivliu, oholosyly pro stvorennia suverennoji deržavy «Donećka respublika» i pro provedennia do 11 travnia referendumu.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 5]

Vidpovisty