SBU zaboronyla v’jizd v Ukrajinu šče odnomu rosijśkomu propahandystovi

Zhidno z povidomlenniam, Stešyn aktyvno praciuvav u misti Slov’janśku (Donećka oblasť), suprovodžuvav bojovykiv, brav učasť u dopytach polonenych, zokrema trioch ukrajinśkych “aĺfivciv”. Tobto, faktyčno Stešyn vchodyv do tak zvanoho “žurnalistśkoho pulu” terorystiv.

Jak povidomlialosia raniše, kolezi Stešyna – korespondentu rosijśkoji “Komsomolky” Oleksandru Kocu, jaký vysvitliuvav podiji na Donbasi, tež zaboronyly v’jizd v Ukrajinu na 5 rokiv.

Speckory rosijśkoji “Komsomoĺskoj pravdы” Koc i Stešyn protiahom ostannich kiĺkoch misiaciv aktyvno pyšuť pro podiji v Ukrajini, vykorystovujučy manipuliaciji i vidvertu brechniu. Odyn z nych pov’jazaný z rosijśkymy nacionalistyčnymy orhanizacijamy, druhý v 2006 roci namahavsia povisyty rosijśký prapor v Krymu. Same ci žurnalisty napysaly 20 liutoho v “Komsomolke”,  ščo “aktyvisty zachopyly Verchovnu Radu”.

Same Stešyn  prosyv terorystiv v Slov’janśku znajty i zatrymaty nimećkoho žurnalista Pola Ronzchajmera (Paul Ronzheimer) z vydannia Bild (Nimeččyna) za te, ščo toj načebto “nepravyĺno” vysvitliuvav “referendum” pro stvorennia DNR.

 

Vidpovisty