Z otočennia pid Ilovajśkom výšly šče 14 vijśkovych

“Andrij Teteruk! Komandyr “Myrotvorcia” žyvý, darma tut joho chovaly! Bude žyty dovho! Ščojno výšov u roztašuvannia našych z hrupoju bijciv! Z nym výšov i komandyr” Dnipro-1″ Jurij Bereza ​​z bijciamy!” – povidomyv Avakov na svojij storinci Facebook.

Vodnočas, Semenčenko na svojij storinci povidomyv: “Vnoči výšlo šče 14 osib. Prizvyšča ne publikuju, vony odrazu buduť telefonuvaty dodomu”.

“Naši poraneni stanom na včora buly ne v “DNR”, a v poloni u 137 polku 32 dyviziji RF i 9 tankovoji bryhady RF. Rany obrobleni, znuščań ne bulo”, – povidomyv vin.

“Trymajtesia. V istoriji buly periody koly dovodylosia šče važče. Holovne – ne piddavatysia vidčaju i panici, viryty v sebe i v svij narod. I vse bude dobre”, – napysav Semenčenko.

Nahadajemo, vranci 30 serpnia stalo vidomo, ščo kolony ukrajinśkych vijśkovoslužbovciv, jaki perebuvajuť pid Ilovajśkom, uže sformuvaly dlia vyvedennia jich z otočennia.

Zhodom u MVS povidomyly, ščo 28 bijciv bataĺjoniv vže výšly z otočennia.

Za povidomlenniam kombata Semenčenka, stanom na ranok 30 serpnia tryvaly perehovory z rozvidrotoju desantu RF z metoju vidtiahnuty termin uĺtymatumu bojovykiv. Zokrema, vynykly problemy z vyvodom sylovykiv z-pid Červonopiĺśka.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty