Milicija vidkryla provadžennia za faktom pobyttia Šufryča

Zhidno z povidomlenniam, siohodni, 30 veresnia, stavsia konflikt miž deputatom Šufryčem i hrupoju osib, jaki pereškodžaly jomu potrapyty vseredynu budivli oblderžadministraciji.

“Slovesna perepalka pererosla v bijku, v chodi jakoji Šufryču bulo zavdano tilesni uškodžennia u vyhliadi zakrytoji čerepno-mozkovoji travmy ta strusu holovnoho mozku”, – povidomyly u viddili.

Vidomosti pro incydent vneseno do Jedynoho rejestru dosudovych rozsliduvań za č. 2 st. 296 KKU (chulihanstvo). Zaraz na misci podiji praciuje slidčo-operatyvna hrupa Prymorśkoho rajonnoho viddilu miliciji. Pravoochoronciamy vžyvajuťsia zachody, spriamovani na vstanovlennia obstavyn, a takož osib, pryčetnych do skojennia vkazanoho pravoporušennia.

Nahadajemo, siohodni, 30 veresnia, v Odesi pobyly deputata Verchovnoji Rady, kandydata v narodni deputaty Nestora Šufryča. Na hanku budivli ODA stalasia bijka, pislia čoho ochorona Šufryča, zdijsnyvšy poperedžuvaĺni postrily i zastosuvavšy sliozohinný haz, vidvezla deputata na avto. Pres-služba Odeśkoho rehionaĺnoho štabu partiji “Opozycijný blok”, zajavyla, ščo Šufryča “hospitalizovano v šokovomu stani” i zaraz vin perebuvaje v odnij z klinik Odesy, de prochodyť obstežennia.
 

 

Vidpovisty