Mitynhuvaĺnyky na Majdani vymahajuť zviĺnyty Jaremu

Narodne viče, jake zibralosia na Majdani 30 lystopada, prýnialo zvernennia do prezydenta Petra Porošenka ščodo zviĺnennia henprokurora Vitalija Jaremy za «totaĺný bezkarný rozhul bandytyzmu ta korupciji v Ukrajini».

Rezoliucija z vidpovidnoju vymohoju do Porošenka ta holovy Verchovnoji Rady Volodymyra Hrojsmana prýniata na narodnomu viče na Majdani u prysutnosti blyźko triochsot liudej.

«Prezydentu Ukrajiny Porošenko, holovi Verchovnoji Rady Hrojsmanu! My, hromadiany Ukrajiny, aktyvisty Majdanu, predstavnyky hromadśkych orhanizacij ta iniciatyv z usijeji Ukrajiny, prysutni na narodnomu viče v misti Kýevi na Majdani 30 lystopada 2014 roku, zvertajemosia do vas z vymohoju. Za bezdijaĺnisť, nevidpovidnisť kompetenciji zajmanoji posady, nemoraĺnu etyku heneraĺnoho prokurora Ukrajiny, jaka pryzvela do totaĺnoho bezkarnoho rozhulu bandytyzmu ta korupciji v Ukrajini … ta haĺmuvannia provedennia liustraciji v orhanach prokuratury i sudach Ukrajiny, zviĺnyty iz zajmanoji posady heneraĺnoho prokurora Vitalija Jaremu», – začytav rezoliuciju koordynator Koordynacijnoji Rady Majdanu Andrij Choma.

Čytajte takož: Skandaĺni čynovnyky vyščych ešeloniv: «vuhillia» Prodana, «zvolikannia» Musija i zastupnyk Jaremy

Vidpovisty