Moskaĺ: bojovyky obstrilialy požežnykiv, jaki namahalysia zahasyty vohoń u Stanyci Luhanśkij

Protiahom 29 lystopada bojovyky prodovžuvaly obstriliuvaty z artyleriji, minometiv i ”Hradiv” naseleni punkty Triochizbenka, Hirśke, Krymśke, Sokoĺnyky, Ščastia, Viĺchova, Popasna, Makarove, Stanycia Luhanśka. Pro ce povidomliaje pres-služba Luhanśkoji oblderžadministraciji.

Najskladniša sytuacija, jak i raniše, zberihajeťsia v Stanyci Luhanśkij. Včora z 21.30 do 22.00 selyšče obstrilialy z ”Hradiv”, potim obstril povtoryly o 1.00 noči. 

Takož protiahom noči v mikrorajoni Kondrašivka jšly blyžni boji miž ukrajinśkymy sylovykamy i bojovykamy. V rezuĺtati priamych vlučeń snariadiv i trasujučych kuĺ zhorily čotyry budynky. Požežnykiv, jaki výichaly na ul.Lenina i namahalysia pohasyty vohoń, dyversanty obstrilialy z avtomativ.

”Riatuvaĺnykam dovhý čas dovelosia ležaty na zemli, vony vidnovyly hasinnia požeži tiĺky pislia toho, jak bojovyky vidijšly. Informaciji pro zahyblych abo poranenych myrnych žyteliv nemaje”, – zaznačyv Moskaĺ.

Zaraz u Stanyci spokijno. Remontnym bryhadam vdalosia vidnovyty vsi systemy žyttiezabezpečennia – haz, centraĺne opalennia i svitlo (za vyniatkom dekiĺkoch mikrorajoniv).

Jak raniše povidomlialosia, mynuloji doby terorysty ščonajmenše 45 raziv obstrilialy pozyciji ukrajinśkych vijśk.

Vidpovisty