Vijśkovi vstanovyly protydesantni miny na uzberežži Azovśkoho moria

Vijśkovi inženery na pivdni Donećkoji oblasti vstanovyly desiatky protydesantnych min vzdovž dilianky uzberežžia Azovśkoho moria. Pro ce pid čas skajp-vkliučennia na bryfinhu v Kýevi povidomyv pres-oficer štabu ATO Leonid Matiuchin.

“Ukrajinśki vojiny prodovžujuť vpevneno utrymuvaty i zmicniuvaty svoji pozyciji i zabezpečuvaty bezpeku deržavy”, – skazav Matiuchin.

Za joho slovamy, vijśkovi sapery na pivdni Donećkoji oblasti vidpraciuvaly zavdannia z protydiji vysadci desantu protyvnyka z moria, a takož po zachystu berehovoji liniji blyźko važlyvoho ob’jekta.

“Vijśkovi inženery v skladi dvoch ruchomych zahoniv zahorodžennia vstanovyly desiatky protydesantnych min vzdovž dilianky uzberežžia”, – skazav pres-oficer.

Takož vin zaznačyv, ščo “ukrajinśki vojiny vychodyly v more na plavajučych transporterach v skladnych pohodnych umovach: pry syĺnomu vitri i štormi 2-4 baly”.

Jak raniše povidomlialosia, mynuloji doby bojovyky odynadciať raziv vidkryvaly vohoń po pozycijach syl antyterorystyčnoji operaciji

Krim toho,  terorysty vprodovž dvoch dib namahalysia prorvatysia u tyl do ukrajinśkych vijśkovych.

Vidpovisty