Saakašvili oholosyť konkurs na posady holiv 24 rajadministracij

Čužyneć na čoli Odeśkoji oblasti pide na korysť rehionu. Pro ce v interv’ju zajavyv novopryznačený holova Odeśkoji oblderžadministraciji Michejil Saakašvili.

Vin naholosyv, ščo ne maje žodnych zobov’jazań i zv’jazkiv u rehioni, i tomu zmože viĺno borotysia z holovnymy problemamy. A ce, na dumku Saakašvili, – korupcija, kryminal ta separatyzm.  Use te, z čym uspišno borolasia i Hruzija pid čas joho prezydentstva.

U perši dni na novij posadi Saakašvili obiciaje uvažno vysluchaty predstavnykiv Odeščyny. Pislia cioho – oholosyty konkurs na posady 24 holiv rajonnych administracij. Nastupný krok – onovlennia pravoochoronnych orhaniv. Saakašvili zaklykaje moloď z usijeji Ukrajiny prysylaty reziume. Ale zapevniaje, ščo zviĺniaty usich starych pracivnykiv ne bude.

«Treba prorvaty začarovane kolo, koly odni j ti ž liudy 25 rokiv, odna i ta ž polityčna elita praktyčno ne zminiujeťsia… Ščob miniaty systemu, potribni, v osnovnomu, novi liudy abo česni liudy vseredyni systemy, kotri buduť pokazuvaty pryklad, ščo možna inakše. Ščo možna vstanovyty novi pravyla. Dijsno borotysia z korupcijeju i z kryminalom. Šče j ne z takym my rozbyralysia v Hruziji. My stvoryly misto Batumi, kotre je odnym z takych svitovych brendiv. JA vvažaju, ščo u Odesy nabahato biĺšý potencial», – skazav Saakašvili.

Jak povidomlialosia, eks-prezydent Hruziji oficijno stav hromadianynom Ukrajiny.

Zauvažymo, 30 travnia Michejil Saakašvili očolyv Odeśku ODA.

Krim toho, Michejil Saakašvili zajavyv, ščo Odesa potrebuje serjoznych peretvoreń ta obiciaje zrobyty z mista «stolyciu Pryčornomor’ja».

Takož čytajte: Inozemci v uriadi: vidstavky v Minekonomiky ta senator u Radi reform.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty