ZSU vidbyly napad protyvnyka pid Slavnym

31 travnia z 06.00 hodyny ranku i do 18–ji hodyny večora terorysty vidkryvaly vohoń na vsich napriamkach. Pro ce povidomyv pres-centr ATO.

Zokrema, za informacijeju, misto Ščastia na Luhanščyni rosijśki najmanci obstrilialy z strilećkoji zbroji.

“Na Donećkomu napriamku rosijśko-terorystyčni vijśka vely vohoń po Piskach ta Opytnomu. Byly z 120-mm minometiv ta stankovoho protytankovoho hranatometu. Po naselenomu punktu Mar’inka terorysty vely vohoń z strilećkoji zbroji. A poruč z selom Slavne vijśkovoslužbovci ZSU vidbyly napad dyversijnoji rozviduvaĺnoji hrupy protyvnyka”, – povidomyv pres-centr.

Zhidno z danymy, po naselenomu punktu Šyroka Balka, ščo na Artemivśkomu napriamku, bandyty strilialy z strilećkoji zbroji. Krim toho, tut praciuvav vorožý snajper.

“Bojovyky prodovžuvaly obstriliuvaty Šyrokyne, ščo na Mariupoĺśkomu napriamku. Byly z 120-mm ta 82-mm minometiv. Takož rosijśki terorysty vely vohoń z avtomatyčnych stankovych hranatometiv ta strilećkoji zbroji, – skazano v povidomlenni.

Voroži bezpilotnyky z 06.00 hodyny ranku buly zafiksovani u nebi za napriamkamy naselenych punktiv Brianka – Popasne ta Zolote – Popasne.

Vidpovisty