HPU zajavyla pro zahrozu provokacij čerez zatrymannia Korbana

Prokuror Henprokuratury Vladyslav Kucenko zajavyv pro možlyvi provokaciji u zv’jazku z provedenniam slidčych dij v orhanizovanomu zločynnomu uhrupovanni i zatrymanniam holovy partiji «UKROP» Hennadija Korbana.

«Vin (Korban – Red.) perebuvaje v bezpečnomu misci. Vse z nym v poriadku, ale misce joho znachodžennia my zaraz rozhološuvaty ne budemo, tomu ščo do nas nadchodyť informacija pro možlyvi provokaciji, pro možlyvi sproby pereškodyty slidčym dijam, provodyty pevni nesankcionovani mitynhy, protesty, ščob ne dozvolyty slidčym provesty neobchidni slidči diji», – skazav vin na bryfinhu v subotu v Kýevi.

Pry ciomu prokuror pidkreslyv: «My cioho dozvolyty ne možemo, tomu ščo naša pozycija: kožen, chto skojiv zločyny, povynen vidpovidaty za zakonom, i nam nevažlyvo, oliharch ce, polityk i tak dali».

Čytajte takož: SBU rozpovila pro rezuĺtaty obšukiv u ramkach šyrokomasštabnoji specoperaciji v Dnipropetrovśku

Jak povidomlialosia, SBU ta HPU provodiať šyrokomasštabnu operaciju v Dnipropetrovśku.  Pizniše stalo vidomo pro zatrymannia Korbana. V partiji UKROP zajavyly, ščo Korbana perevezly do Kýeva.

Nahadajemo, odnym z epizodiv specoperaciji u Dnipropetrovśku je rozsliduvannia rozkradań u volonterśkomu fondi. Zhodom stalo vidomo, ščo provadžennia, za jakymy zdijsniujuť obšuky ta zatrymannia, rozsliduje prokuratura Černihivščyny.

Za informacijeju UKROPa, obšuky takož provodiať u prýmaĺni nardepa Borysa Filatova.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 7]

Vidpovisty