Posoĺstvo Ukrajiny poprosylo francuźký telekanal zniaty z efiru propahandystśký fiĺm pro Revoliuciju v Ukrajini

Posoĺstvo Ukrajiny u Franciji vyslovylo rozčaruvannia čerez zaplanovaný na ponedilok 1 liutoho pokazu propahandystśkoho fiĺmu pro podiji Revoliuciji v Ukrajini. Vidpovidne zvernennia opublikuvaly na storinci posoĺstva u mereži Facebook.

«My buly rozčarovani diznatysia, ščo na 1 liutoho Canal+ v ramkach televizijnoho rozsliduvannia zabezpečyv transliaciju dokumentaĺnoho fiĺmu «Masky revoliuciji» – jaký daje hliadačevi vykryvlene i chybne ujavlennia pro sytuaciju v Ukrajini», – jdeťsia u teksti.

U teksti takož povidomyly, ščo u zv’jazku z cym my počaly perehovory i zvernuvsia z lystom do holovy Nahliadovoji rady Canal+ Group pana Vinsenta Bollore.

«My takož zaproponuvaly dobirku dokumentaĺnych fiĺmiv pro podiji v Ukrajini, v nadiji, ščo v odyn prekrasný deń ci fiĺmy predstavliať u prohramnij sitci Canal+», – dodaly u zvernenni.

«Sproby pojasnennia cych podij v jakosti operaciji, jaka finansujeťsia Spolučenymy Štatamy je ne tiĺky nepravdyvymy, ale j zovsim nešanoblyvymy po vidnošenniu do našych spivhromadian, ubytych v centri Kýeva u vidstojuvanni demokratyčnych ustremliń svojeji krajiny», – pidkreslyly u teksti.

«Ce ne pliuralizm media, a obman, i my radymo Canal+ perehlianuty možlyvisť rozpovsiudžennia cioho fiĺmu», – jdeťsia v povidomlenni.

Čytajte takož: Rosijśký slid

Vidpovisty