U Kýevi projšla čerhova akcija na pidtrymku Pavlyčenkiv

“Akciji buduť prochodyty do toho času, dopoky Serhij i Dmytro Pavličenky ne buduť znachodytyś tut, z namy, na voli, tomu ščo my bačymo materialy spravy i rozumijemo, ščo vony majuť buty ne tam, a tut, z namy”, – zajavyv odyn z učasnykiv akciji.

Učasnyky akciji perekonani, ščo “problema Pavličenkiv, ščo vony vže zvynuvačeni”. “Jakščo jich vypustiať, to v tiurmu maje sisty “slidčý, jaký, vočevyď, sfabrykuvav ciu spravu, i ce duže uskladniuje spravdlyvisť v ciomu”, – zajavliajuť vony.

“Vsi ci “nesuddi”, “neprokurory” – ne vlada, a marodery – žyvuť na vulkani, naviť jakščo ničoho cioho ne rozumijuť”, – vvažaje šče odyn učasnyk akciji.

Nahadajemo, raniše v Kýevi projšla akcija protestu na pidtrymku Pavličenkiv, zasudženych za vbyvstvo suddi Ševčenkivśkoho rajsudu Serhija Zubkova.

V kýivśkomu parku imeni Ševčenka zibralosia blyźko 3000 osib, jaki nazyvajuť vyrok Pavličenkam nespravedlyvym jaki vvažajuť, ščo pravoochoronci prosto “povisyly” na nych ce ubyvstvo.

Akciju orhanizuvaly fanaty kýivśkoho “Dynamo”.

Analohični akciji takož projšly u Ternopoli, Charkovi, Čerkasach, Ĺvovi.

2 žovtnia 2012 roku 47-ričný kýanyn Pavličenko ta syn Serhij buly zasudženi za vbyvstvo suddi Ševčenkivśkoho rajsudu Kýeva Serhija Zubkova vidpovidno do dovičnoho uv’jaznennia ta 13 rokiv tiurmy.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty