Synoptyky obiciajuť tyždeń tumaniv i teplych doščiv

U zachidnych oblastiach očikujuťsia došči, vnoči na Zakarpatti syĺni, v horach z mokrym snihom. Temperatura vnoči ta vdeń 2-7 tepla, v horach blyźko 0 hradusiv.
Na rešti terytoriji nevelyký došč, lyše u pivdennij častyni bez opadiv. Temperatura vnoči – 3-8 tepla, vdeń – 14-19, u pivničnych oblastiach – 9-14 hradusiv tepla, v Krymu vnoči – 7-12, vdeń 17-22 hradusy.

Vnoči, vranci u pivdennij častyni, centraĺnych ta pivničnych oblastiach misciamy tuman. Na dorohach pivnično-zachidnoji polovyny podekudy oželedycia.
Viter pivdenno-schidný, na zachodi pivdenno-zachidný, 7-12 m/s, u pivdennij častyni ta na Zakarpatti okremi poryvy 15-20 m/s.
U Kýevi nevelyký došč, vnoči, vranci – tuman, temperatura vnoči 4-6 tepla, vdeń – 10-12 hradusiv.
U vivtorok, 2 kvitnia, bez opadiv, lyše v schidnych oblastiach, Krymu ta Pryazov’ji nevelyký došč.
Vnoči ta vranci misciamy tuman. Na dorohach misciamy oželedycia.
Viter perevažno pivnično-schidný, 5-10 m/s.
Temperatura v zachidnych i pivničnych oblastiach vnoči vid 2 tepla do 3 morozu, na zachodi do 5 morozu, vdeń – 5-10 tepla, na Zakarpatti – do 12 hradusiv, na krajniomu zachodi 2-7 tepla; na rešti terytoriji vnoči – 3-8 tepla, vdeń – 10-15 hradusiv, v Krymu vnoči – 5-10 tepla, vdeń – 13-18 hradusiv.
U Kýevi 2 kvitnia bez opadiv. Vnoči ta vranci misciamy tuman. Na dorohach misciamy oželedycia. Viter perevažno pivnično-schidný, 5-10 m/s. Temperatura vnoči blyźko 0, vdeń – 6-8 hradusiv tepla.
Za danymy Centraĺnoji heofizyčnoji observatoriji, v Kýevi 1 kvitnia najvyšča temperatura bula zafiksovana na poznačci 19,4 hradusiv tepla 2002 roku, najnyžča – na poznačci 8,7 hradusiv morozu v 1931 roci.

Jak povidomlialoś, dorohy trioch oblastej Ukrajiny zamelo snihom.

Takož siohodni synoptyky oholosyly pro čerhove štormove poperedžennia.

Raniše uriad nakazav miscevij vladi pid čas povenej borotysia iz spekuliantamy. Vodnočas tam poperedyly, ščo Odesu može pidtopyty zlyvnymy vodamy čerez znošenisť kanalizacijnoji systemy. 

29 bereznia prezydent Viktor Janukovyč vkazav Deržavnij službi z nadzvyčajnych sytuacij na neobchidnisť provedennia cyviĺnych navčań iz naselenniam z metoju pidhotovky do možlyvych stychijnych lych. 

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 6]

Vidpovisty