U mereži z’javylosia video vbyvstva Borysa Niemcova

U mereži z’javylosia video z vsepohodnoji kamery na Velykomu Moskvorećkomu mostu, na jakomu zafiksovano moment ubyvstva rosijśkoho opozycionera Borysa Niemcova. Video opryliudnyv telekanal TVC.

Jakisť zjomky nevysoka, ale mašyny i syluety liudej vydno. O 23.30 vydno dvoch liudej, imovirno, ce Niemcov i joho suputnycia, jaki jduť u bik Bolotnoji plošči.

 

Poviĺno jich nahaniaje snihoprybyraĺna mašyna. O 23.31 kuzov vantaživky prychovuje jich vid kamery. Čerez sekundu šče odna liudyna vybihaje zvidty na projiždžu častynu, sidaje v avtomobiĺ i jide.

Snihoprybyraĺna mašyna zupyniajeťsia v dekiĺkoch metrach vid miscia podiji. Tam zalyšajeťsia lyše odyn syluet – jmovirno, suputnycia Niemcova. Potim vona pidchodyť do vodijiv, kiĺka chvylyn znachodyťsia za snihoprybyraĺnoji mašynoju.

Na mostu v cej čas je inši pišochody, odni prochodiať povz, inši zupyniajuťsia.

Odna liudyna, ohlianuvšy misce zahybeli Niemcova, pidbihaje do snihoprybyraĺnoji mašyni, bilia jakoji znachodyťsia divčyna. Potim povertajeťsia do tila zahybloho. O 23.35 tut zupyniajeťsia peršý avtomobiĺ i za kiĺka sekund jide. Divčyna povertajeťsia do miscia zločynu. Pidchodiať šče dvoje.

O 23.37 povz projiždžaje šče odna mašyna, rizko haĺmuje i povertajeťsia, jakýś čas stojiť navproty miscia diji. Dvoje liudej raptovo tikajuť pid mist, pid’jiždžaje tretij avtomobiĺ, i potim obydvi mašyny jiduť. Divčyna zalyšajeťsia odna. O 23.42 na misce zločynu prybuvaje policija.

“Na dumku ekspertiv, mist buv ne najkraščym miscem dlia vbyvstva – profesijni kilery v liudnych misciach volijuť ne praciuvaty Choča sama dija vyhliadaje splanovanym Pro ce hovoriať i slidči, jaki častkovo vidnovyly kartynu podiji”, – zaznačaje TVC.

Za danymy slidstva, zločynci znaly maršrut ruchu i stežyly za Niemcovym. Liudyna, jaka vybihla z-za snihoprybyraĺnoji mašyny i pojichala na poputnomu avtomobili, švydše za vse, chovalasia na schodach, ščo veduť pid mist.

Jak povidomlialosia, zavtra v SŠA projde akcija pam’jati Niemcova ta na pidtrymku Savčenko. Mitynh vidbudeťsia o 1-j hodyni dnia 1 bereznia – v deń provedennia v Moskvi maršu “Vesna”, jaký hotuvav Niemcov.

Nahadajemo, v nič na subotu, 28 liutoho, v samomu centri Moskvy, na Velykomu Kam’janomu mostu bilia stin Kremlia bulo vbyto rosijśkoho opozycionera Borysa Niemcova. Nevidomý čotyry razy vystrilyv v polityka. Vid poraneń Niemcov pomer na misci.

Predstavnyk SK Vladimir Markin zajavyv, ščo za faktom vbyvstva porušeno kryminaĺnu spravu za dvoma stattiamy KK RF.

“Kryminaĺnu spravu porušeno holovnym slidčym upravlinniam SKR po Moskvi za stattiamy 105 KK RF “vbyvstvo” i 222 KK RF “nezakonný obih zbroji”, – skazav Markin.

Čytajte takož: Ubyvstvo Niemcova: reakcija i perši versiji slidstva.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty