Bojovyky ne vidkryvaly vohoń vnoči, a do pivnoči strilialy p’jať raziv

Pislia opivnoči bandformuvannia na Donbasi ne nanosyly udary po ukrajinśkych sylach. Pro ce povidomyly na storinci pres-centru ATO u mereži Facebook.

“V nič na 1 bereznia, z opivnoči do 06:00 obstriliv terorystamy v zoni ATO ne zafiksovano. Vodnočas, počynajučy z 18:00 do 00:00 noči bojovyky p’jať raziv chaotyčno vely vohoń po pozycijach ukrajinśkych vijśk zdebiĺšoho iz strilećkoji zbroji”, – jdeťsia u teksti.

Zhidno z tekstom, najbiĺše postraždala Avdijivka.

“Tak, o 18:00 ta 20:00 na mariupoĺśkomu napriamku zločynci obstrilialy Šyrokyne, a o 19:30 ta 21:45 – selyšče Luhanśke poblyzu Debaĺcevoho. Blyźko opivnoči bandformuvannia z tanka i hranatometa zavdaly udariv v storonu Avdijivky, ščo na Donećkomu napriamku. Ukrajinśki vojiny utrymujuť svoji pozyciji, ukripliujučy liniju oborony. Moraĺný duch našych bijciv vysoký, tož v buď jaku myť my hotovi daty vidsič atakam voroha”, – dodaly u pres-centri.

Jak povidomlialosia, 28 liutoho bojovyky aktyvizuvalysia na Donećkomu napriamku, pid obstrily potrapyly Avdijivka, Opytne, Berezove, Pisky ta Vodiane. 

Jak zaznačalosia, u Piskach čerez obstril iz boku bojovykiv zahynuv odyn ukrajinśký bojeć, a v rajoni selyšča Šyrokyne cilodobovo praciujuť snajpery terorystiv, obstrily praktyčno ne prypyniajuťsia. 

Raniše povidomlialosia, ščo v zoni antyterorystyčnoji operaciji v Donećkij ta Luhanśkij oblastiach za mynulu dobu troje ukrajinśkych vijśkovych otrymalo poranennia, zahyblych na toj čas ne bulo.

Nahadajemo, na Donbasi mynuloji noči suttievo zmenšylasia kiĺkisť obstriliv z boku bojovykiv.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 4]

Vidpovisty