OPORA oholosyla peremožcia na vyborach mera Krasnoarmijśka

Na osnovi zvitiv vid sposterihačiv z diĺnyć Krasnoarmijśka, OPORA vstanovyla, ščo kandydat-samovysuvaneć Ruslan Trebuškin zdobuv peremohu na vyborach miśkoho holovy zi značnym vidryvom vid konkurentiv. Pro ce informuje hromadśka mereža na svojij storinci u Facebook.

«Odnak, oskiĺky na odnij z diĺnyć (№141088) nevstanovlenymy osobamy bulo vykradeno biuleteni, OPORA ne može pidtverdyty rezuĺtat holosuvannia na odnij z 37 vyborčych diĺnyć», – jdeťsia u povidomlenni.

Zhidno z tekstom, cej incydent ne vplyne na rezuĺtaty vyboriv miśkoho holovy v Krasnoarmijśku, adže, za danymy z diĺnyć, na jakych rezuĺtaty pidrachunku holosiv vstanovleni, kandydat Trebuškin otrymav minimum 79%.

Čytajte takož: Misija ENEMO opryliudnyla zvit ščodo vyboriv u Mariupoli ta Krasnoarmijśku

Z inšoho boku, kiĺkisť vykradenych biuleteniv ta kinceve rišennia miśkoji TVK Krasnoarmijśka ščodo VD 141088 može vplynuty na te, jaki partiji dolajuť 5-ty vidsotkový vyborčý bar’jer, u zv’jazku z čym, OPORA ne može pidtverdyty kincevý rezuĺtat vyboriv do miscevych rad do vidpovidnoho rišennia.

Jak povidomlialosia, u CVK nazvaly točnu javku na vyborach u Mariupoli ta Krasnoarmijśku.

Nahadajemo, 29 lystopada v Mariupoli ta Krasnoarmijśku vidbulosia holosuvannia na vyborach deputativ miśkych rad i meriv.

Vidkryty vsi posylannia u tabach: [1 – 3]

Vidpovisty